Últimes noticies

Pròximes activitats

20 octubre – divendres : Conferència “Els indians del Baix Gaià” a càrrec Josep Bargalló. Serà a 2/4 de vuit del vespre al local del Centre d’Estudis d’Altafulla.

21 octubre – dissabte : Visita a la Torredembarra dels indians. Ens trobarem a la plaça del Castell a les 10 del matí. Cal reservar plaça per telèfon o email.

27 octubre – divendres : Conferència “Arbre genealògic i transgeneracional. Una aproximació” pronunciada per Joan Carnicer. A 2/4 de vuit del vespre al local del Centre d’Estudis d’Altafulla.

17-18- 19 novembre i 24-25- 26 novembre – Roda d’Art – Exposició d’una mostra de l’obra de l’artista Núria Rion. Els horaris d’obertura seran divendres i dissabtes de 18,30 a 20,30 h. diumenges de 12 a 14 h.

1 desembre – divendres : Conferència “Descobreix el cel d’Altafulla. Una introducció a l’astronomia” a càrrec de Alexandre Perera Lluna. Serà a 2/4 de vuit del vespre al local del Centre d’Estudis d’Altafulla.

Arxiu fotogràfic
 • Fotografies històriques
  En aquest apartat el Centre d'Estudis els ofereix una selecció de les fotografies històriques de la vila i del seu entorn. (fotografies cedides per...)
 • Altafulla i entorn
  En aquest apartat el Centre d'Estudis els ofereix una petita selecció del seu fons fotogràfic
 • Fotografies temàtiques
  En aquest apartat el Centre d'Estudis els ofereix una selecció del seu fons fotogràfic d'algun tema singular.
 • El Centre
  Imatges dels actes institucionals del Centre d'Estudis i de les diverses activitats organizatdes.