Programa i imatges de les excursions de caire cultural organitzades pel Centre d'Estudis

26 de maig. Sortida a les 9 h Antigues Escoles Teresa Manero

Més informació aquí.

DIA 18 DE DESEMBRE 2011

 

Visita guiada a Tivissa i al poblat ibèric del Castellet de Banyoles

 

El trasllat es farà en cotxes particulars i ens trobarem a l’Oficina de Turisme de Tivissa per a poder començar la visita a les 11 del matí. L’Oficina de Turisme es troba a les primeres edificacions de la vila de Tivissa arribant de la direcció de Vandellòs, al costat de les piscines municipals. Des de Tarragona es pot agafar l’autovia A-7 fins hospitalet de l’Infant i a la rotonda anar en direcció Vandellòs i Mora. Es tarda al voltant d’una hora.

Per tal de poder aprofitar els cotxes per aquelles persones que no en tinguin, aniria bé que els que disposessin de places lliures ens ho fessin saber per a poder-los posar en contacte amb aquells que en necessitessin.

Una setmana abans encarregarem dinar per aquells que ho desitgin a l’Hostal Braseria Tivissa. El preu del menú és de 16,50 euros.

Per apuntar-vos envieu un e-mail al Centre d’Estudis o telefoneu deixant el vostre nº de telèfon per poder-vos demanar quina tria del menú desitgeu.

 

El programa de la visita és:

11h. – Trobada dels participants a l’Oficina de Turisme

         Visita guiada del recinte emmurallat, els portals d’entrada, cases pairals més antigues (any 1408), l’antic nucli musulmà, els rentadors, la zona del castell de Tivissa, l’Ajuntament, l’Hospital, la plaça de la Baranova i l’església de Sant Jaume.

 

13,30h. – Dinar

 

15,30 – Sortida amb els cotxes per anar a visitar el poblat ibèric del Castellet de Banyoles situat estratègicament dominant el pas del riu Ebre.

         Es visiten les torres pentagonals, la claveguera de desguàs, el barri/zona Vilaseca, el barri interior, el barri nord , el barri oest, vista panoràmica i finalment el Castellet de Banyoles.

 

El preu dels guies es repartirà entre els participants.

21 de novembre de 2009 COLL DE CREUS I MONTORNÈS.

 

Fotografies de l'excursió:

 

 

Pont del primer de Maig: Visita cultural a València

 

 

Enllaç a la pàgina web de l'Ajuntament de València

 

 

3 de març de 2012

Excursió al Pla de Sta Maria per fer la ruta de les barraques de pedra seca i visitar l’ermita romànica de Sant Ramon. Cadascú es porta el dinar . Anirem amb cotxes particulars i ens trobarem davant l’ermita de Sant Ramon a les 10 del matí (és a la sortida del poble cap a Figuerola).

Els qui estigueu interessats poseu-vos en contacte amb el Centre per organitzar els cotxes.